5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı yürekin elverişli konumda olabilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut sair bir müstacel durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Binalarda muayyen standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir mütehassıslık meydanı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile yangın kapısı kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık binalmaması müstelzim bir kârlemdir.

Güç Emniyetliği Mizan: Kapılar insanların cafcaflı bir yerı muattalaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan baplar dirilik eminğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Report this wiki page